четвъртък, 22 юли 2010 г.

Сглобяеми къщи

Сглобяеми къщи с метална конструкция често са изработени чрез използването на методи поточна линия, с метална конструкция които се възползват от един набор от основни бунгала и халета, както и гаражи планове. Единична стая обикновено представлява един гараж и сглобяеми къщи с метална поцинкована конструкция модул, и е напълно сглобен от завода етаж. Модулите са след бунгалата и халетата това се транспортира до строителната площадка и поставяне на място с помощта на кранове и други тежки оборудване. След като на мястото, на модулите са свързани с използване на винтове и лепила за изолиране на ставите на сграда. В последно докосване, окабеляване и ВиК са поставени на място и всички декоративни акценти, като например стол парапет, тапети, корнизи или се добавя към стаите.

Едно от предимствата на сглобяеми къщи е по-ниска цена на строителството. Модулите обикновено са в масово производство, като дава възможност на собствениците на жилища да се избере дизайн на сглобяема къща. Заповедта за модулите се поставя и на отделни секции са подредени и свързани, тъй като те пристигнат в строителна площадка. Този процес спестява много разходи от гледна точка на труда, хубава метална конструкция както и материали, тъй като производителите могат да предприемат стъпки за най-ефективно използване на сградата доставки.

Размерът на времето, необходимо за завършване сглобяеми къщи е и голяма полза за много собственици. Дори като за сумата от време, необходимо за изграждане на модули, тя все още е възможно да се премине от метална конструкция един празен много за една напълно функционална къща в най-малко три месеца сглобяеми къщи. Това е в контраст с много ситуации, където изграждането на дома използването на традиционни бунгала, гаражи методи може да отнеме от шест месеца до една година преди осъществяването на къщата е готова за обитаване.

От гледна точка на съдържанието, има някои твърди метална конструкция, че сглобяеми къщи са още по-силен от къщи с помощта на традиционните методи. Причината за сглобяеми къщи допълнително съдържание обикновено се дължи на факта, че модулите са свързани с винтове, а не пирони, винтове и че са увеличени с използването на индустриални лепила съдържание. Други обаче твърдят, че докато панелните къща е поне толкова стабилна метална конструкция, както сглобяеми къщи всеки друг вид постоянна структура, е трудно да се определи дали се чувства по отношение на стабилността.

Няма коментари:

Публикуване на коментар