сряда, 21 юли 2010 г.

сглобяеми къщи с метална конструкция

Уникални сглобяеми къщи с повече от 200 идеи за сглобяеми къщи план, който включва планове за луксозни къщи. Десет колекции от и след греда и домове са сглобяеми къщи налични за преглед.

Приспособими към всякакъв климат или терен. Енергийна ефективност и сол на въздуха, устойчиви домове, които са направени от Бахамските острови в Аляска, Хавай до Мейн, и почти навсякъде по средата. Topsider Homes са идеални за сглобяеми къщи ураган склонни крайбрежните области, като Каролина, Флорида, Луизиана и Мисисипи.

Сглобяеми къщи на конкурентни цени с метална конструкция обичай планове луксозни къщи. Идеален за крайбрежните & влажна зона сграда, на наклонени терени планина & хълм, а дори и в области, в които земетресението склонни сглобяеми къщи сеизмичната устойчивост е важно



производител на уникални и високо качество на система за домашно сграда, въз основа на един пост и греда структурен подход за строителство и изграждане на нови къщи. Всяка къща започва като потребителска план у дома, със Сглобяеми къщи съответните материали, метална конструкция жилищно строителство сглобяеми и изпратени в изграждането на компонент под формата на изграждане на обекти на клиенти за изграждане на местните строители у дома. Сглобяеми къщи са луксозни жилища, по качество метална конструкция и външен вид.

Сглобяеми къщи са сглобяеми домове с качествени компоненти сградата. Те включват много от предимствата на модулните къщи и високо качество на алтернатива на модулна къща строителство. Много клиенти са също така, нашия пункт и система греда сграда отлична алтернатива, за да влезете домове, метална конструкция влезте кабината строителство, геодезическа купол домове, както и други съвременни нов дизайн дома, строителни методи и други системи за строителство.

Сглобяеми къщи е обичай проектирани от нашата къща в архитектурния дизайн на персонала, и е изградена на специфичните изисквания на начина на живот на нашите клиенти и вътрешни строителни нужди. Сглобяеми къщи са идеална жилищна сграда система, еднакво подходящ за първично домове, Сглобяеми къщи ваканционни жилища, старчески домове, плаж къщи, планински къщи, крайбрежните домове и домове допълнения.

Няма коментари:

Публикуване на коментар