вторник, 18 януари 2011 г.

МОТОРНИ МАСЛА Shell Helix Super 15W-40

Усъвършенствани моторни масла SHELL

Моторни масла SHELL Helix Super са усъвършенствани моторни масла, осигуряващи надеждна защита на двигателите на леки автомобили.
Масла Shell Helix Super са разработени от специално подбрани базови компоненти с висок вискозитетен индекс исъвременни високоефективни добавки. Благодарение на това маслото осигурява надеждна защита, независимо какъв е автомобила и условията на експлоатация.
Области на приложение на моторните масла Shell
» Всички двигатели на леки автомобили с впръскване на горивото, атмосферни или с турбо компресия и многоклапанна система, работещи с бензин, дизел или газ .

Експлоатационни свойства и предимства на продукта
» Много добра защита на двигателя
За всички режими на работа, включително при най-тежките ( градско каране) с често спиране и потегляне, за всички автомобили.
» Спокойствие антифриз
Огромният опит на Shell в разработването на моторни масла Ви гарантира изключителна защита през цялото време, независимо какъв автомобил карате.
» Съвместимо с катализатори, турбокомпресори и многоклапанна система
Надхвърля промишлените стандарти.
» Ниска консумация на масло антифриз
Използването на подбрани базови компоненти осигурява ниска летливост на продукта и следователно нисък разход на масло. В резултат на това се налага по-рядко доливане на масло.

Спецификации на моторните масла Shell
Масла Shell Helix Super 15W-40 надхвърля изискванията на следните спецификации:

API - SJ/CF
ACEA - A2/B2-98

Съвети
Съвети и препоръки за приложения, неспоменати в тази листовка, можете да получите от представителя на Shell България за региона.

Мерки за безопасност
Подробно описание на мерките за безопасност може да намерите в съответната Спецификация за безопасност на продукта, която можете да получите от представителя на Shell България за вашия регион. Антифриз

Пазете околната среда
Предавайте отработени масла в оторизиран за целта събирателен пункт. Да не се изхвърля в канализация, почвата или водни басейни

Няма коментари:

Публикуване на коментар